Pageloader

Ketrec

Bemutatjuk a SOLID termékcsaládba tartozó ketrecet. Ez a ketrec 30x30x2 méretű profilokból és 3 mm vastag zártszelvényekből, valamint 6 mm vastag bordázott acélrudakból készült, amelyek 20×5 cm-es szemméretű hálót alkotnak, ami megakadályozza a ketrec elhagyását, valamint a kisebb kutyák általi behatolást. Ennek a hálónak köszönhetően a kutya nagyon jól kilát, a rudak távolsága pedig nem teszi lehetővé a meghajlításukat. Ez a ketrec a legigényesebb ügyfeleknek készült, akik a minőséget és az esztétikát díjazzák, ezért termékünk tűzihorganyzott, ami lehetővé teszi az akár 30 évnyi korróziómentességet.

• A SOLID termékcsalád az alábbi veszélyesként, erősként és nehézként számon tartott kutyafajták: pitbull, masztiff, kaukázusi juhászkutya, argentin dog tulajdonosainak, valamint a stílust, minőséget, esztétikát, tartósságot és négylábú barátaik biztonságát szem előtt tartó tulajdonosoknak készült. A vastag falú profilok és zártszelvények stabilitást és tartós kinézetet kölcsönöznek a terméknek, a gyalult és szárított deszkák pedig nem okoznak sérülést.

• A SOLID termékcsalád különböző falbeállításokat kínál, így az ügyfél a saját igényeire szabhatja a ketrecet.

• A ketrec magassága elől 187 cm, hátul 176 cm és szabad mozgást tesz lehetővé.

• A ketrec teljes egészében 20cm x 5cm szemméretű hálóból hajtható végre, vagy az ügyfél saját maga módosíthatja a ketrec kinézetét a hálós falak helyett gyalult, egymásba illeszthető lucfenyő deszkák választásával. A deszkák szárítottak és gyalultak (simák), így biztonságosak négylábú barátod számára és kényelmessé teszik a ketrecben való tartózkodást.

• A padló vörösfenyő deszkából készült. Ezek a deszkák gyalultak, szárítottak és kézzel mindkét oldalon impregnátummal festettek (ez lehetővé teszi az alapos felszívódást). Az impregnátum megóvja a fát az időjárási viszonyoktól (víz, UV sugárzás) és a biológiai tényezőktől (gomba, elszíneződés, rovarok), továbbá hangsúlyozza a fa természetes kinézetét

• Választható falak:

    1. 20cm x 5cm szemméretű és 6 mm vastag bordázott rúdból készült, teljes egészében tűzihorganyzott háló
    2. lucfenyőből (esetlegesen vörösfenyőből) készült, gyalult, egymásba illeszthető és dupla impregnátum réteggel ellátott deszkák. A deszkák szárítottak és gyalultak (simák), így biztonságosak négylábú barátod számára és kényelmessé teszik a ketrecben való tartózkodást. A széles színválaszték lehetővé teszi az ügyfél igényeinek megfelelő szín kiválasztását.

• Akrillemezből készült, nagy színválasztékkal rendelkező tető.

• Ajtó 80 cm

• Forgó edénytartók, edényekkel együtt

• Tetővasalat

• Dübelezés előkészítése

Fő paraméterek

Tűzihorganyzott ketrec (30 év korrózióvédelem)

Hálóból vagy deszkából készült fal beállítási lehetősége

Megegyező színű tetőlemez

15 mm vastag, gyalult, egymásba helyezhető, kiválasztott színűre duplán impregnált lucfenyő deszka a falon

Opcionális

Forgó edénytartó edényekkel együtt

Tetővasalat

30 mm vastag bordás, szárított, kézzel duplán kiválasztott színűre impregnált vörösfenyő deszka a padlón

Ajtó 80 cm

Oldalfalakon 20 mm vagy 15 mm vastag vörösfenyő vagy 20 mm vastag lucfenyő deszkák,

Galéria

Késztermék

KÉRDÉSED VAN / SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED?

Call Now Button