Pageloader

GYIK

Gyakran ismételt kérdések:

Mi a különbség a kétszárnyú ajtó és a billenő kapu között?

A kétszárnyú ajtó sztenderd megoldásként kerül beszerelésre és két oldalra nyílik. Egy zárral, fogantyúval, lakattartókkal és reteszekkel (az ajtó tetején és alján) van ellátva, ami lehetővé teszi az egyik szárny reteszelését. A billenő kapu az ügyfél kérésére kerül beszerelésre (feláras megoldás). Rugók és speciális görgők segítségével nyílik fel, a garázs belseje felé.

A szerkezet kibírja a hóesést?

Igen, a szerkezet váza stabil és tartós. A biztonságos használat érdekében azonban ajánlott eltávolítani a havat a tetőről

A ketrec biztonságos a kutyára nézve?

Igen, a ketrec szerkezete kényelmes és biztonságos használatot tesz lehetővé. Mindegyik ketrec nagy odaadással kerül kivitelezésre, úgy, hogy ne tartalmazzon éles elemeket, melyek sérülést okozhatnának az állatnak.

Módosítható a ketrec mérete és kinézete?

Igen, számos ketrecméretet kínálunk, a plusz felszereltségek között pedig megtalálható a forgó tálfogó, a deszkapadló, valamint a hátsó fal és a felső rész fémlemezzel való beépítése és az ajtó helyének módosítása is. Ezen felül lehetővé tesszük más színű fémlemezek kiválasztását is. Ha saját projekttel rendelkezik, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Milyen autóval kerül kézbesítésre a garázs/ketrec?

Azok a teherautók, amelyekkel termékeinket szállítjuk, nem haladják meg a 12 tonnás DMC-t. Ezek az autók szintén nem hosszabbak 10 méternél.

Mit jelent a garázs dübelezése és a telepítő személyzet ezt is végrehajtja a szolgáltatás keretei között?

A fémgarázs dübelezése az alaphoz való rögzítést jelenti az ellenőrizetlen áthelyezés megakadályozása érdekében (pl. erős szél esetén). A garázs biztonságos használata érdekében a dübelezést az elhelyezést követően azonnal végre kell hajtani. Ezt a feladatot az ügyfélnek saját magának kell végrehajtania vagy azt (felár ellenében) a telepítő személyzetre bízhatja (ezt a megrendelés során jelezni kell).

A beszerelés helyén nem áll rendelkezésre áram. Ez gondot jelent?

Nem, a telepítő személyzet modern, vezeték nélküli szerszámokkal rendelkezik.

A megrendelés során kell előleget befizetni?

Nem, a megrendelés pénzügyi részét az ügyfélnél rendezzük a beszerelést követően. Csak rendhagyó garázsra vagy ketrecre leadott megrendelés esetén kérhetjük fel az ügyfelet előleg befizetésére.

Mennyit kell várni a megrendelés teljesítésére?

A leadott megrendelés 2-6 héten belül teljesítjük. A gyártó az árváltozás jogát fenntartja, azonban a megrendelés időpontjában kalkulált árat a kiszállításig minden esetben garantálja.

Hogyan rendelhetem meg?

Telefonosan vagy Interneten keresztül (webshopunkban), e-mailben vagy személyesen a cég székhelyén.

Hogyan készítsem elő a területet a fémgarázs alá?

A garázs egyenletes, stabil és kemény felületre helyezendő. Ajánlott a megrendelt garázs méretétől kb. 15-20 centiméterrel nagyobb beton aljzat előkészítése. Esetlegesen a garázs sarkainál elhelyezhet betontalpakat, blokkokat vagy járólapokat. Ezeknek szintén vízszintesnek és stabilnak kell lenniük.

Call Now Button